Priser

Hos Power Racing Gokart Akademi har vi fundet ud af, at så snart folk har prøvet vores elektriske gokarts og oplevet de lækre faciliteter på vores indendørsbane, er de solgt!

Vi inviterer dig til at køre mod dig selv/uret eller en ven og stiller selvfølgelig hjelm, hjelmhue og instruktion til rådighed. Er du god nok, kommer du på dagens, ugens eller måske endda månedens topti liste, som du kan se i vores reception.

Hvis du er ude efter en sjov og adrenalinfyldt oplevelse, som du aldrig glemmer så kontakt os allerede i dag!

Du kan vælge mellem det individuelle Grand Prix og det holdbaserede El Mans.

Grand prix

I et Grand Prix kører du et antal heats, hvor vi løbende giver personlige køretips og rådgivning.  Vi holder en kort pause efter hvert heat, så alle kørere får mulighed for at få coaching, drikkevarer samt slappet af i kroppen.

Grand Prix 20

Kr. 295

20 min. køretid pr. person
inkl. leje af udstyr

Grand Prix 30

Kr. 395

30 min. køretid pr. person
inkl. leje af udstyr

Grand Prix 40

Kr. 495

40 min. køretid pr. person
inkl. leje af udstyr

El Mans - Holdkørsel

For at gennemføre et EL MANS skal kørerne træne, lægge strategi, planlægge, kommunikere og skabe forpligtelse fra alle på holdet.  Det mest succesfulde hold er oftest det, der udnytter deres ressourcer til fulde og forstår, at forskelligheder på teamet er en styrke, hvis holdet anvender dem optimalt. OBS ALLE I GRUPPEN SKAL VÆRE OVER 16 ÅR!

El Mans 20

Kr. 395

20 min. køretid pr. person
inkl. leje af udstyr
KUN for grupper på mindst 14 personer

El Mans 30

Kr. 495

30 min. køretid pr. person
inkl. leje af udstyr
KUN for grupper på mindst 14 personer

El Mans 40

Kr. 545

40 min. køretid pr. person
inkl. leje af udstyr
KUN for grupper på mindst 14 personer

Banen & Gokarts

Power Racing Gokart Akademi er det eneste sted i Danmark med elektriske gokarts. Vores indendørs bane er hypermoderne med en professionel anlagt bane, opvarmet (typisk 20 grader) og er belagt med rigtig asfalt, så det er ligesom at køre på en rigtig racerbane.

Banen er ca. 300 meter lang og byder på hurtige og langsomme sving, og du kan køre den både med og mod uret.
Vi kan have op til 12 karts på banen af gangen. Der er naturligvis også et super præcist tidstagnings system, som gør, at du kan se dine omgangstider ned til 1/1000 af et sekund.

Derudover har vi også en stor lounge og med moderne mødelokaler, hvilket passer perfekt til både private arrangementer eller forretningsmøder. – Se mere under “Selskabslokaler & Catering”.

Grøn energi forsyner vores bane

Vores energi kommer fra Norsk vandkraft, og derfor er du ikke kun “clean” under hele løbet; du kan også dyrke højintens motorsport med god samvittighed. Men det som virkeligt adskiller os fra andre steder, er vores højtydende, miljøvenlige og ikke-osende elektriske gokarts. Vi lever i en verden under forandring, og vi må indse, at vi alle må gøre vores del. Vores mål er at levere autentisk, ægte motorsports-atmosfære, mens vi udleder så lidt CO2 som muligt. Med vores schweiziske el-karts kan vi gøre præcis dette. De er ikke kun mere miljøvenlige; de giver også overlegen ydeevne i forhold til deres benzin-konkurrenter. Vil du have action og hjulkontakt og blive den bedste racerkører, du kan, så skal du prøve de indendørs gokarts hos Power Racing Gokart Akademi!

1 km/t
Tophastighed
1 m
Banens længde
1 hk
Motor effekt
1 %
af køretid for fuld opladning

Krav til kørsel

For at køre gokart  hos Power Racing Gokart Akademi skal nogle bestemte kriterier være opfyldt for køreren for at det er tilladt at køre. Disse krav er bestemt på baggrund af mange års erfaring og sikkerheds bestemte vinkler. 

1 år
Minimums alder
1 cm
Minimum højde
1 kg
Maximum vægt
1 %
Alkohol før kørsel

Licens

For at køre hos Power Racing, skal du have en licens. Den koster 50 kr og dækker et helt år. Der er ingen særlige krav og man får licensen automatisk første gang man er her. Den dækker bla. leje af hjelme, dragter samt e-mails med resultater osv. Licensen er obligatorisk for alle.

Hvis du kommer flere gange inden for et kalenderår kan du trække 50 kr.(medlemskabets værdi) fra vores priser. Efter et år vil du blive opkrævet et nyt gebyr på 50 kr., såfremt du ønsker at fortsætte din kørsel her.

Ansvarsfraskrivelse

Da gokart er en sport der involvere fart, er det vigtigt at være indforstået med reglerne omkring brugen af Power Racing Gokart Akademi’s gokarts (herunder ved ophold på og omkring gokartbanen i øvrigt).
Alle skal derfor underskrive denne blanket, før at de kan køre hos os. Voksne, eller børn ledsagelse af en forældre/værge, underskriver denne blanket elektronisk, når de registrerer sig ved ankomst.

Mindreårige uden ledsagelse af forældre/værge
Er du under 18 år, og dermed mindreårig, uden ledsagelse af en forældre/værge, skal denne underskrive blanketten for dig, før at du kan køre hos Power Racing Gokart Akademi.
Er I en større gruppe (børnefødselsdag, skoleudflugt, konfirmation m.v.) skal ALLE under 18 år medbringe denne blanket underskrevet af forældre/værge.

Luk

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.