fbpx

 

Pressemeddelelse fra Power Racing Gokart Akademi

H.K.H. Kronprins Frederik indvier eksklusivt gokart akademi i Herlev

Danmarks reneste og mest eksklusive gokartakademi, Power Racing Gokart Akademi, byder velkommen i lækre omgivelser og med moderne elektriske gokarts, når akademiets åbningsarrangement løber af stablen mandag den 4. november 2013.

H.K.H. Kronprins Frederik indvier officielt Power Racing Gokart Akademis nye bane mandag den 4. november klokken 14:00. Han får selskab af Carl Christian Hansen, præsident for DASU (Dansk Automobil Sports Union), og Jac Nellemann, formand for ASK (Automobil Sports Klubben).

Efter den officielle åbning flager H.K.H. Kronprinsen medlemmer af akademiets junior klub i gang på den nye bane, som interesserede samtidig kan se nærmere på.

”Vi glæder os meget til at byde vores kursister velkommen på vores nye bane og i vores eksklusive faciliteter. Vi har lagt rigtig meget arbejde i at skabe nogle unikke rammer for gokartkørsel, som er renere, flottere og mere eksklusivt, end hvad folk normalt forbinder med gokart.”
Jesper Gyldendahl Christensen, Akademileder.

Akademiet har særligt fokus på undervisning, hvor større eller mindre grupper kan modtage undervisning sideløbende med en sjov oplevelse i akademiets elektriske gokarts. Det er akademiets hensigt at undervise og uddanne især unge medlemmer via Junior Klubben, som undervises hver søndag. Samarbejdet mellem Power Racing Gokart Akademi og Automobil Sports Klubben sikrer, at de unge talenter får en målrettet vej til en kommende karriere inden for motorsport.

Under arrangementet vil der være mulighed for at tale med racerkørere som Ronnie Bremer med flere. Der bydes på en let forplejning til presse og inviterede gæster.

Dørene åbnes kl. 13:30 for inviterede og presse; efterfølgende er der åbent hus klokken 17:00-22:00.

 

Kontaktinformation:

Jesper Gyldendahl Christensen

COO / Akademileder

jesper@power-racing.dk

Direkte tlf.: +45 20 86 56 22

 

Daniel Dyrbjerg

CCO / Kommunikationsansvarlig

daniel@power-racing.dk

Direkte tlf.: +45 20 33 77 22

Luk

Tilmelding til Klubmesterskab, sker i forbindelse med betaling for træning på dagen.

Du skal blot gøre personalet opmærksom på at du ønsker at deltage i klubmesterskabet ved betaling for almindelig træning.

GAVEKORT IDÉER:

Hvis du er i tvivl om hvilket beløb du skal købe et gavekort på, har vi nedenfor givet nogle idéer til hvilket beløb man skal vælge. Beløbene tager udgangspunkt i vores priser, sådan at man ikke ender op med et gavekort med et beløb tilbage der ikke kan benyttes til fulde.

1 pers:

20 minutter: 295 kr
30 minutter: 395 kr
40 minutter: 495 kr

2 pers:

20 minutter: 590 kr
30 minutter: 790 kr
40 minutter: 990 kr

 

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor hvilket beløb du ønsker at købe gavekortet på.

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.