Vil du støtte et godt formål og samtidig prøve vores lynhurtige elkarts? Så støt auktionen til fordel for Ungdommens Røde Kors på Lauritz

Fremtidsdrøm
Vi vil et samfund, hvor ingen børn og unge savner anerkendelse og deltagelse i positive fællesskaber. Derfor gør vi hver dag en forskel gennem konkrete aktiviteter for udsatte børn og unge og arbejder gennem vores fortalerarbejde for at fremme, at endnu flere deler vores drøm og arbejder i samme retning som os.

Dit bidrag gør en forskel
Dit bidrag – stort som småt – betyder meget for vores arbejde med udsatte børn og unge. Du kan gøre en stor forskel her og nu!

Det støtter du med dit bidrag
Dit bidrag betyder, at vi løbende kan forbedre forholdene for udsatte børn og unge gennem vores mange aktiviteter. Vi mener, at alle børn og unge har krav på en tryg hverdag og en god start i livet. Med din hjælp kan vi forbedre hverdagen for endnu flere børn og unge.