fbpx

I lighed med de 2 forrige år, så deltager Power Racing  på Copenhagen Historic Grand Prix. Vi har med en stand fyldt med konkurrencer og gokartsnak, hvor du er meget velkommen til at kigge forbi. Det bliver også muligt at se en af vores gokart helt tæt på og få et kig i maskinrummet på karten.

Copenhagen Historic Grand Prix har over en lang årrække udviklet sig til at blive Københavns mest populære kulturbegivenhed i sommerhalvåret. Her er ikke blot mulighed for at se klassiske og nye racerbiler race rundt i Københavns gader, men den ekstra dimension der gør CHGP til en succes er tilgængeligheden igennem hele weekenden. Var det eksempelvis noget at se under motorhjelmen på en Porsche med over 300 hestekræfter? Eller få et håndtryk eller en autograf af Le Mans legenden Tom Kristensen? Alt dette er muligt i en weekend hvor børn og voksne er underholdt fra tidlig morgen til sen aften. Har du ikke allerede købt billet er det muligt at købe ved en af de to indgange på selve weekenden. Køber du billetterne i forsalg kan du spare penge og springe køen over. Billetter kan fås via dette link

Vel mødt på Bellahøj park til årets fedeste todages event!

Luk

Tilmelding til Klubmesterskab, sker i forbindelse med betaling for træning på dagen.

Du skal blot gøre personalet opmærksom på at du ønsker at deltage i klubmesterskabet ved betaling for almindelig træning.

GAVEKORT IDÉER:

Hvis du er i tvivl om hvilket beløb du skal købe et gavekort på, har vi nedenfor givet nogle idéer til hvilket beløb man skal vælge. Beløbene tager udgangspunkt i vores priser, sådan at man ikke ender op med et gavekort med et beløb tilbage der ikke kan benyttes til fulde.

1 pers:

20 minutter: 295 kr
30 minutter: 395 kr
40 minutter: 495 kr

2 pers:

20 minutter: 590 kr
30 minutter: 790 kr
40 minutter: 990 kr

 

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor hvilket beløb du ønsker at købe gavekortet på.

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.