I lighed med de 2 forrige år, så deltager Power Racing  på Copenhagen Historic Grand Prix. Vi har med en stand fyldt med konkurrencer og gokartsnak, hvor du er meget velkommen til at kigge forbi. Det bliver også muligt at se en af vores gokart helt tæt på og få et kig i maskinrummet på karten.

Copenhagen Historic Grand Prix har over en lang årrække udviklet sig til at blive Københavns mest populære kulturbegivenhed i sommerhalvåret. Her er ikke blot mulighed for at se klassiske og nye racerbiler race rundt i Københavns gader, men den ekstra dimension der gør CHGP til en succes er tilgængeligheden igennem hele weekenden. Var det eksempelvis noget at se under motorhjelmen på en Porsche med over 300 hestekræfter? Eller få et håndtryk eller en autograf af Le Mans legenden Tom Kristensen? Alt dette er muligt i en weekend hvor børn og voksne er underholdt fra tidlig morgen til sen aften. Har du ikke allerede købt billet er det muligt at købe ved en af de to indgange på selve weekenden. Køber du billetterne i forsalg kan du spare penge og springe køen over. Billetter kan fås via dette link

Vel mødt på Bellahøj park til årets fedeste todages event!