fbpx

Kan du tage det bedste motorsportsbillede i 2015?

Er du vild med bilsport, aktiv eller frivillig og fotograferer du af og til, så har du mulighed for at vinde flotte præmier med DASU. Slutter dit foto blandt de bedste i DASU’s fotokonkurrence 2015, så kan du blive begavet med kør-selv-events, F1-rejser og gokartevent for dig og dine venner.

Eksempelvis kunne billedet været taget under dit besøg hos Power Racing Gokart Akademi. På banen, på vores Grandstand eller i pitten. Kun din kreativitet sætter begrænsningen!

Kommer du forbi og skyder et billede til fotokonkurrencen så husk hashtag #powerracingherlev hvis du benytter sociale medier.

Læs mere her om DASU fotokonkurrence

 

Luk

Tilmelding til Klubmesterskab, sker i forbindelse med betaling for træning på dagen.

Du skal blot gøre personalet opmærksom på at du ønsker at deltage i klubmesterskabet ved betaling for almindelig træning.

GAVEKORT IDÉER:

Hvis du er i tvivl om hvilket beløb du skal købe et gavekort på, har vi nedenfor givet nogle idéer til hvilket beløb man skal vælge. Beløbene tager udgangspunkt i vores priser, sådan at man ikke ender op med et gavekort med et beløb tilbage der ikke kan benyttes til fulde.

1 pers:

20 minutter: 295 kr
30 minutter: 395 kr
40 minutter: 495 kr

2 pers:

20 minutter: 590 kr
30 minutter: 790 kr
40 minutter: 990 kr

 

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor hvilket beløb du ønsker at købe gavekortet på.

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.