Vi kan nu løfte sløret, for hvad der bliver et af årets største events inden for indendørs gokart!

D. 18-19 Juni 2016, afholder Power Racing Gokart Akademi, et 24 timers løb, hvor vi samtidig viser Le Mans direkte live.

Der vil blive kørt med 10 hold*, hvor der er et minimum på 4 kører  pr. hold- dog intet maximum antal deltagere pr. hold.

Løbet bliver et DASU godkendt løb, og der vil være bestemte tillægsregler for løbet. Løbet kræver en DASU licens, har man ikke en, kan man tegne en prøve licens hos Power Racing ganske gratis (gælder kun for dette event).

Der betales pr. hold og prisen er inklusiv forplejning (ex drikkelse) i alle 24 timer.

Prisen pr. hold er 8000 kr (inklusiv forplejning til max. 6 personer – er man flere der ønsker mad, kan der købes en madbillet til 360 kr for alle 24 timer).

Dermed er det billigere, jo flere I er!

Der er samtidig mulighed for alle, at komme og se Le Mans live i alle 24 timer hos Power Racing og der er også mulighed for at købe madbillettet hvis man vil blive og spise, mens man ser Le Mans. Entre koster 100 kr og gælder alle 24 timer.

Der er også mulighed for at sove hos Power Racing hvis man skal køre løb. Man er naturligvis også velkommen til at medbringe campingvogne og lignende. Der er massere af p-pladser.

Alle tilmeldte til gokart løbet, vil blive inviteret til en Facebook gruppe hvor vi holder jer opdateret. Sørg derfor for at finde Power Racing på Facebook.

Tilmelding til løbet og visning af Le Mans 2016 kan ske via Safeticket

*2 af de 8 hold, bliver reserveret til folk der vil køre individuelt eller ikke er nok til at stille et komplet hold. Her sammensætter Power Racing hold, ud fra de individuelle tilmeldinger. For mere info om dette, skriv da til info@power-racing.dk

 

Hold øje her på siden, vi opdaterer løbende!