[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Som medlem af ASK Hedeland får du mindst 10 pct. rabat på alle varer hos Lindebjerg Car Parts, på udvalgte varer kan du få op til 20 pct. rabat.

Husk at vise dit ASK Hedeland (Guld- og Sølvmedlemmer) eller Power Racing (Bronzemedlemmer) medlemskort i butikken, for at få rabatten.

Lindebjerg Car Parts er Danmarks førende butik med racerudstyr, hvor de især har et stort udvalg af Sparcos produkter.

Du finder dem her:

Lindebjerg Car Parts
Måløv Hovedgade 100 – 2760 Måløvlindebjergracing150
Lindebjerg Racing : +45 3886 7600

Samt på www.lindebjergracing.dk

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Luk

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.