[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Som medlem af ASK Hedeland får du mindst 10 pct. rabat på alle varer hos Lindebjerg Car Parts, på udvalgte varer kan du få op til 20 pct. rabat.

Husk at vise dit ASK Hedeland (Guld- og Sølvmedlemmer) eller Power Racing (Bronzemedlemmer) medlemskort i butikken, for at få rabatten.

Lindebjerg Car Parts er Danmarks førende butik med racerudstyr, hvor de især har et stort udvalg af Sparcos produkter.

Du finder dem her:

Lindebjerg Car Parts
Måløv Hovedgade 100 – 2760 Måløvlindebjergracing150
Lindebjerg Racing : +45 3886 7600

Samt på www.lindebjergracing.dk

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]