Grundet den store popularitet som Race Club har, har vi nu udvidet Race Club, til at have 2 hold hver uge, hvilket betyder at vi har nye tider for kørsel!
Fremover kommer der hver tirsdag (stadig begyndere i lige uger, og øvede i ulige uger), til at være 2 hold. Første hold kører mellem 16.00-18.00 og næste hold kører mellem 18.00-20.00. Vi har plads til 18 personer på hvert hold.

Til at administrere det, har vi nu indført et tilmeldings system. Fremover skal man inden Race Club, gå ind og melde sig til på den gruppe man ønsker at køre i. Der er ingen binding som sådan, men selvfølgelig forventer vi at man møder op hvis man tilmelder sig.
Tilmelding til Race Club, kan ske max 6 dage i forvejen.
Så kort og godt, skal alle, uanset gruppe, alder og antal besøg til Race Club, melde sig til inden Race Club hver uge. Melder man sig ikke til, kan vi ikke garantere kørsel.
Tilmelding samt mere info kan findes her: https://power-racing.dk/race-club/
Vi har også oprettet en Race Club mail liste, hvor vi skriver til jer, hvis der er ændringer eller andet – så ønsker I at komme på Race Club mail listen, så skriv blot til info@power-racing.dk og har I spørgsmål, så skriv til samme mail adresse.
VI SES TIL RACE CLUB!