fbpx

Grundet den store popularitet som Race Club har, har vi nu udvidet Race Club, til at have 2 hold hver uge, hvilket betyder at vi har nye tider for kørsel!
Fremover kommer der hver tirsdag (stadig begyndere i lige uger, og øvede i ulige uger), til at være 2 hold. Første hold kører mellem 16.00-18.00 og næste hold kører mellem 18.00-20.00. Vi har plads til 18 personer på hvert hold.

Til at administrere det, har vi nu indført et tilmeldings system. Fremover skal man inden Race Club, gå ind og melde sig til på den gruppe man ønsker at køre i. Der er ingen binding som sådan, men selvfølgelig forventer vi at man møder op hvis man tilmelder sig.
Tilmelding til Race Club, kan ske max 6 dage i forvejen.
Så kort og godt, skal alle, uanset gruppe, alder og antal besøg til Race Club, melde sig til inden Race Club hver uge. Melder man sig ikke til, kan vi ikke garantere kørsel.
Tilmelding samt mere info kan findes her: https://power-racing.dk/race-club/
Vi har også oprettet en Race Club mail liste, hvor vi skriver til jer, hvis der er ændringer eller andet – så ønsker I at komme på Race Club mail listen, så skriv blot til info@power-racing.dk og har I spørgsmål, så skriv til samme mail adresse.
VI SES TIL RACE CLUB!

Luk

Tilmelding til Klubmesterskab, sker i forbindelse med betaling for træning på dagen.

Du skal blot gøre personalet opmærksom på at du ønsker at deltage i klubmesterskabet ved betaling for almindelig træning.

GAVEKORT IDÉER:

Hvis du er i tvivl om hvilket beløb du skal købe et gavekort på, har vi nedenfor givet nogle idéer til hvilket beløb man skal vælge. Beløbene tager udgangspunkt i vores priser, sådan at man ikke ender op med et gavekort med et beløb tilbage der ikke kan benyttes til fulde.

1 pers:

20 minutter: 295 kr
30 minutter: 395 kr
40 minutter: 495 kr

2 pers:

20 minutter: 590 kr
30 minutter: 790 kr
40 minutter: 990 kr

 

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor hvilket beløb du ønsker at købe gavekortet på.

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.