fbpx

Idag er det 5 år siden Power Racing slog dørene op for vores gokart center i Herlev. Det har været 5 spændende år der har budt på masser af race iblandt vores kunder. Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer og fortsat være det mest moderne gokart center i Danmark.

Hvis du endnu ikke har været forbi vores gokart center i Herlev, er det på tide at se hvad elektriske gokarts egentlig kan!

Læs mere om den gang i 2013 hvor vi åbnede døren op, i Bil Magsinet’s artikel: https://bilmagasinet.dk/blogs/redaktoerens-dagbog/nyt-gokart-center-med-kongelig-glans?fbclid=IwAR3sQhBbhl4zI87tq7Z_BbkWrUBD9tBpeHD6g01Z1eS7SyjNz-u3c-FBacQ 

Luk

Tilmelding til Klubmesterskab, sker i forbindelse med betaling for træning på dagen.

Du skal blot gøre personalet opmærksom på at du ønsker at deltage i klubmesterskabet ved betaling for almindelig træning.

GAVEKORT IDÉER:

Hvis du er i tvivl om hvilket beløb du skal købe et gavekort på, har vi nedenfor givet nogle idéer til hvilket beløb man skal vælge. Beløbene tager udgangspunkt i vores priser, sådan at man ikke ender op med et gavekort med et beløb tilbage der ikke kan benyttes til fulde.

1 pers:

20 minutter: 295 kr
30 minutter: 395 kr
40 minutter: 495 kr

2 pers:

20 minutter: 590 kr
30 minutter: 790 kr
40 minutter: 990 kr

 

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor hvilket beløb du ønsker at købe gavekortet på.

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.