Står du og skal planlægge dit næste store firmaarrangement?

Power Racing står klar til at hjælpe dig!

Oplevelser er svære at gøre op i penge. En dag bag rattet sørger for smil på arbejdspladsen mange uger frem.Hos Power Racing lover vi en helstøbt racing-oplevelse, som sætter dækmærker i dine medarbejderes bevidsthed. Her får I adrenalinsus, lækre omgivelser og ikke mindst lynhurtige miljørigtige gokarts i et rent og støjfrit miljø.

  • Produktpræsentation
  • Kundemøder
  • Julefrokost
  • Personale udvikling
  • Team building
  • Og meget mere….

Bliv partner/sponsor?

Kunne du tænke dig at få dit firmanavn på hjemmesiden, i vores gokarthal, på vores gokarts eller måske sponsere et sving? Så skal du læse videre her.
Dit firma kan få fx et kæmpe vægbanner med logo, farve og navn på med en eksponering for op imod 10.000 personer om året samt eksponering i pressemateriale fra Power Racing Gokart Akademi.
Eller hvad med at få navn, logo og firmafarven på et sæt af vores gokarts? På den måde forbinder de besøgende deres gode omgangstider og oplevelsen med dit firma.
Det er selvfølgelig også muligt at sponsere et sving på banen, hvor firmanavnet kommer på alle banekort over Power Racing og vist både fysisk under instruktion og online.
Kontakt os for information og priser.

NELLEMANN LEASING

"Vi har af flere omgange afholdt vores netværksarrangementer hos Power Racing Gokart Akademi, som alle gange har levet op til vores forventninger. Hvert arrangementet har haft forskellige behov, og det har vi i samarbejde med Power Racing fået til at fungere så der både har været plads til netværk og sjov på banen."
MIA THØGERSEN
MARKETINGSKOORDINATOR

Billeder fra firma arrangementer

Hvidt tøj og gokart?

Fordi vi kører med elektriske gokarts, så er der ingen lugt eller snavs, så du kan sagtens køre i dit arbejdstøj – Uanset om du sidder på kontor, eller arbejder i produktionen.

Teambuilding

Er der godt samarbejde på jeres arbejdsplads? Ved det holdbaserede El Mans, skal hvert hold lave deres egne pit-stops. Her er det vigtigt med god kommunikation samt udførelse, da holdet med de bedste pit-stops, typisk står øverst på podiet

Masser af konkurrence

Selvom det gælder om at hygge sig, så vil man selvfølgelig gerne vinde over sine kollega, og være den hurtigste kører i firmaet. Vi står klar med tips til hvordan du kan forbedre din omgangstid eller overhalingsteknik.

Produkt lancering

Selvom vores bane hovedsaligt bruges til at køre gokart, så kan man også bruge den til at præsentere nye produkter.

Luk

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.