Står du og skal planlægge dit næste store firmaarrangement?

Power Racing står klar til at hjælpe dig!

Oplevelser er svære at gøre op i penge. En dag bag rattet sørger for smil på arbejdspladsen mange uger frem.Hos Power Racing lover vi en helstøbt racing-oplevelse, som sætter dækmærker i dine medarbejderes bevidsthed. Her får I adrenalinsus, lækre omgivelser og ikke mindst lynhurtige miljørigtige gokarts i et rent og støjfrit miljø.

  • Produktpræsentation
  • Kundemøder
  • Personale udvikling
  • Team building
  • Og meget mere….

FYRAFTENSGOKART

Fyraftensgokart

Når kontorstolen bliver skiftet ud med racersædet, er det på tide at vise, hvem der rigtig er chefen. Nu har I muligheden med en gang Fyraftensgokart.

Vi deler kørslen op i flere heats. I pausen kan man få tips og tricks, så man har mulighed for at forbedre ens evner på gokartbanen. 
Efter sidste heat så bliver vinderen hyldet på podiet, hvor der er medaljer til top 3. 

Under løbet sørger vi for en kildevand/sodavand samt medaljer til top 3, inden I er godt trætte kan køre forsigtigt hjemad.

Husk tilbuddet kun gælder mandag til torsdag.

Alt sammen for kun 399,- pr. person inkl. moms.
Prisen er betinget af, at I er minimum 8 deltagere. Ved et færre antal så kontakt os enten via telefon eller e-mail.

399kr

Min. 8 deltagere for at booke dette tilbud.

Power racing gokart akademi københavn

NELLEMANN LEASING

"Vi har af flere omgange afholdt vores netværksarrangementer hos Power Racing Gokart Akademi, som alle gange har levet op til vores forventninger. Hvert arrangementet har haft forskellige behov, og det har vi i samarbejde med Power Racing fået til at fungere så der både har været plads til netværk og sjov på banen."
MIA THØGERSEN
MARKETINGSKOORDINATOR

Billeder fra firma arrangementer

Hvidt tøj og gokart?

Fordi vi kører med elektriske gokarts, så er der ingen lugt eller snavs, så du kan sagtens køre i dit arbejdstøj – Uanset om du sidder på kontor, eller arbejder i produktionen.

Teambuilding

Er der godt samarbejde på jeres arbejdsplads? Ved det holdbaserede El Mans, skal hvert hold lave deres egne pit-stops. Her er det vigtigt med god kommunikation samt udførelse, da holdet med de bedste pit-stops, typisk står øverst på podiet

Masser af konkurrence

Selvom det gælder om at hygge sig, så vil man selvfølgelig gerne vinde over sine kollega, og være den hurtigste kører i firmaet. Vi står klar med tips til hvordan du kan forbedre din omgangstid eller overhalingsteknik.

Produkt lancering

Selvom vores bane hovedsaligt bruges til at køre gokart, så kan man også bruge den til at præsentere nye produkter.

Bliv sponsor til Danmarks eneste elektriske gokartcenter, der hvert år gæster mange tusinder glade kunder.

Om det er et banner, reklameplads på vores podium eller foliering af en hel gokart, står vi klar til at vejlede dig til den perfekte løsning.

Ved at sponsorere Power Racing får I også mulighed for gode rabatordninger til gokart arrangementer.