Vores gokarts

Alle vores gokarts er af det schweiziske mærke TomKart, som er blandt de ypperste inden for gokarts. Samtlige karts er bygget op på et kulfiber-chassis med tilhørende kulfiber-sæde, og resten af karten er pakket ind i lækkert glasfiberdesign.
Det er muligt at indstille både pedaler og sæde i vores karts, som egner sig til personer, der er mindst 130 cm høje og op til 200 cm. Samtidig må man ikke veje mere end 120 kilo.
Vores karts kan i teorien køre op til 120 km/t, men på vores bane er de af sikkerhedshensyn og kontrol neddroslet til 65 km/t, hvilket er det samme som andre indendørsbaner. Til gengæld får du en acceleration, som kun få andre karts kan følge med.

Top hastighed: 65 km/t   |   0-60 km/t. på 4.9 sekunder   |   HK: 22   |   KW: 16.5

Vores karts kører på to lithium ion batterier (26,5 V, 40 AH), som cirka svarer til 19.200 iPhone 5. Opladningstiden er 80 % af køretiden; f.eks. otte minutter efter ti minutters kørsel.
Det er muligt at bakke i vores kart, så du selv kan klare mindre uheld på banen, men ellers kan vi kontrollere dem alle via fjernbetjening.

Billeder af vores gokarts

Moderne teknologi

Alle vores gokarts er af det schweiziske mærke TomKart, som er blandt de ypperste inden for gokarts. Samtlige gokarts er bygget op på et kulfiber-chassis med tilhørende kulfiber-sæde, og resten af karten er pakket ind i lækkert glasfiberdesign.

Lynhurtig acceleration

Vores gokarts bruger to store lithium batterier til at sikre en lynhurtig elektrisk acceleration, som ikke kan sammenlignes med andre indendørs gokart centre.

Gokartbane med rigtig asfalt

Vores gokartcenter indeholder en indendørs bane belagt med rigtig asfalt, så det er ligesom at køre på en rigtig racerbane. Banen er ca. 300 meter lang og byder på hurtige og udfordrende sving.

Banen er placeret i en opvarmet hal (typisk 20 grader), så man kan køre i t-shirt året rundt.

Sæde og pedal indstilling

I vores gokarts kan man både justere sædets position og pedalernes position, hvilket gør det muligt for både børnene på 130 cm og voksne på 200 cm at sidde i samme slags gokart.