Vores gokarts

Alle vores gokarts er af det schweiziske mærke TomKart, som er blandt de ypperste inden for gokarts. Samtlige karts er bygget op på et kulfiber-chassis med tilhørende kulfiber-sæde, og resten af karten er pakket ind i lækkert glasfiberdesign.
Det er muligt at indstille både pedaler og sæde i vores karts, som egner sig til personer, der er mindst 130 cm høje og op til 200 cm. Samtidig må man ikke veje mere end 120 kilo.
Vores karts kan i teorien køre op til 120 km/t, men på vores bane er de af sikkerhedshensyn og kontrol neddroslet til 65 km/t, hvilket er det samme som andre indendørsbaner. Til gengæld får du en acceleration, som kun få andre karts kan følge med.

Top hastighed: 65 km/t   |   0-60 km/t. på 4.9 sekunder   |   HK: 22   |   KW: 16.5

Vores karts kører på to lithium ion batterier (26,5 V, 40 AH), som cirka svarer til 19.200 iPhone 5. Opladningstiden er 80 % af køretiden; f.eks. otte minutter efter ti minutters kørsel.
Det er muligt at bakke i vores kart, så du selv kan klare mindre uheld på banen, men ellers kan vi kontrollere dem alle via fjernbetjening.

Billeder af vores gokarts

Moderne teknologi

Vores gokarts er noget af det mest moderne inden for gokart verdenen, og rummer ikke andre væsker end en smule bremsevæske.

Specialtilpassede dæk

Vores dæk er speciallavet til el gokarts og sikrer godt greb på vores asfalterede bane, sådan at man kan opnå endnu højere hastighed igennem svingene.

Fjernbetjent styring af hastighed

Hos Power Racing har vi mulighed for at styre gokartens tophastighed, sådan at man først vænner sig til gokarten og banen, før man bliver smidt ud i fuld hastighed.

Sæde og pedal indstilling

I vores gokarts kan man både justere sædets position og pedalernes position, hvilket gør det muligt for både børnene på 130 cm og voksne på 200 cm at sidde i samme slags gokart.

Luk

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.