GOKART PAKKER

Nedenfor kan du finde alle vores special syet gokart pakker, som passer til enhver sammenhæng. Vi har både faste pakker og sæson præget pakker.

Erhvervs Pakker

Nedenfor kan du finde alle vores special syet gokart pakker til virksomheder. Vi har sammensat pakkerne sådan at medarbejdere får den bedste oplevelse med masser af fart og adrenalin. Hvis I ikke kan finde en pakkeløsninger der passer til jeres arrangement, er I også meget velkomne til at kontakte os på mail el. telefon for at høre mere om mulighederne.

Alle vores pakker

Børnefødselsdag​

Vores gokarts er elektriske; det betyder, at vi via en fjernbetjening har fuld kontrol over gokartens hastighed. Det giver en ekstra sikkerhed, da vi kan standse enkelte eller alle karts på banen, inden der sker uheld. Samtidig er alle vores instruktører vant til at arbejde med børn og nybegyndere, så dit barn får en god start på en forhåbentlig lang kærlighedshistorie med motorsport.

Børn (og voksne) risikerer ikke at brænde sig på varme dele eller få fingre i klemme, da alle vores karts er pakket pænt ind i glasfiber og i øvrigt aldrig bliver varmere end håndlune. Desuden er luften ren og støjen lav pga. de elektriske karts.

Sidst men ikke mindst har vi muligheden for at sende dit barn på banen ved en lavere hastighed, mens resten af selskabet kører i normal fart. Når vores instruktører vurderer, at barnet er klar til mere fart, så kan vi løbende skrue op for hastigheden.

BØRN SKAL MINIMUM VÆRE 10 ÅR OG MINIMUM VÆRE 130 CM HØJE FOR AT KØRE I VORES GOKARTS.

Alle disse ting er med til at sikre, at Power Racing er den sikreste løsning for dine børn.

Vores professionelle instruktører kan hjælpe børn af alle aldre med at forbedre deres evner på banen. Flere har blandt andet gennemført DASUs karttræner-kursus.

299kr

pr. person ved min. 8

Power-Man

Hvem skal have håneretten det næste lange stykke tid? Det finder I ud af bag rattet på vores lækre bane. Må den bedste mand vinde!

Det lugter lidt af Formel 1 weekend, når I skal igennem træning, kvalifikation og et rigtig heat fordelt på 40 minutters køretid. Træning og kvalifikation foregår på tid, mens det afsluttede heat bliver afgjort på positioner. Det er altså ikke her, du skal lade dig overhale.

Under løbet sørger vi for en kildevand/sodavand, medaljer til top 3, og når duellen på asfalten er overstået kan I sætte jer til rette i vores lækre lounge med en gedigen mandemenu og en øl. Alt sammen med i prisen på 729,-, hvis I er mindst ti personer.

Og er I rigtig tørstige, kan I tilkøbe fri bar i øl, vin og sodavand i tre timer for 350,-

729kr

pr. person ved min. 10

Blå mandag

Leder du eller dine klassekammerater efter en adrenalinfyldt Blå Mandag? Kom til Power Racing og få jer en fed oplevelse!

I får 2 x 10 minutters gokart med ræs på banen. Ind i mellem jeres heats vil vores instruktører give jer tips og tricks, så I kan forbedre jeres omgangstid.
Når I har kørt sidste omgang, venter der jer en sodavand, som I kan sunde jer på, ligesom vi byder jer på snacks undervejs.

Så hvem skal have håneretten i blandt klassekammeraterne? Det finder I ud af hos Power Racing! Må den bedste vinde!

(Tilbuddet er gældende alle mandage i april og maj – tilbydes også i august/september, til konfirmander der har fået rykket deres konfirmation)

Vi anbefaler at booke i god tid, da der er stor efterspørgsel på gokart-kørsel på skolernes blå mandag.

Vi gør opmærksom på, at de deltagende skal være minimum 10 år og minimum 130 cm. høje for at køre i vores gokarts.

349kr

pr. person

Polterabend

ER GOMMEN/BRUDEN VILD MED RACE?

Start Polterabenden hos os!

Hos Power Racing Gokart Akademi kan vi tilbyde masser af race, godt humør og sund konkurrence. Kørslen består både af et træningsheat, en kvalifikation og et finaleheat, hvorefter gruppens hurtigste kører hyldes. Efter kørslen vil man kunne nyde en velfortjent øl eller sodavand.

Hvis man skal videre mod byen efterfølgende, ligger bus og tog inden for 10 minutters gang.

OBS. Minimumantallet for at kunne opnå denne pris er 7 personer. Kontakt os ved færre antal kørere for at få et tilbud.

429kr

pr. person ved min. 7

Erhvervs Pakker

Fyraftensgokart

Når kontorstolen bliver skiftet ud med racersædet, er det på tide at vise, hvem der rigtig er chefen. Nu har I muligheden med en gang Fyraftensgokart.

Vi begynder med en træning og/eller kvalifikation, hvor I lærer gokarten og banen at kende. Træning og/eller kvalifikation foregår på tid. Til sidst liner vi et heat op til jer, hvor det gælder om ikke at blive overhalet. Ender du først her, vinder du det hele!

Under løbet sørger vi for en kildevand/sodavand samt medaljer til top 3, inden I er godt trætte kan køre forsigtigt hjemad.

Husk tilbuddet kun gælder mandag og onsdag mellem 15:00 og 20:00.

Alt sammen for kun 399,- pr. person inkl. moms.

399kr

pr. person ved min. 6

Team Building

Skal I rystet bedre sammen på arbejdspladsen?

Prøv vores Teambuilding pakke, hvor fart og sund konkurrence er i højsædet.

Teambuilding er pakken, hvor der er rig mulighed for både at samarbejde og konkurrere, mens man har det sjovt. I inddeles i små hold, hvor man selv står for kørsel, pit-stop samt strategiplanlægning.

Pakken inkluderer 30 minutters kørsel pr. person. Efter opdeling af hold vil der blive kørt opvarmning samt et race, hvor det bedst samarbejdende hold, kommer til at stå øverst på podiet med håneretten og flotte medaljer.

Der vil efterfølgende blive serveret en varm buffet i rolige omgivelser, hvor man har mulighed for at diskutere dagens race med sine kollegaer.

Der vil være mulighed for at tilkøbe sig leje af mødelokale med projekter og av-udstyr.

Kontakt os for mere information.

OBS: Minimumsantal for denne pakke er 15 personer!

749kr

pr. person ved min. 15

Julefrokost

Vi har sammensat 2 forskellige julefrokost tilbud – så er I enten 5-20 personer eller nærmere 21-40 personer har vi den perfekte pakke til jer!

I begge pakker får I snacks og chips under løbet, en sodavand eller vand og medaljer til top 3. Og selvfølgelig står vores instruktører også klar med tips og tricks i pauserne til at hjælpe med at blive endnu hurtigere på banen!

Book jeres julefrokost i dag nedenfor, eller tag fat i os på telefon eller mail og hør nærmere.

5-20 personer

kr 429
  • Grand Prix 30 (Individuel kørsel)
  • Snacks og chips i mellem heats
  • 1 stk. vand/sodavand under løbet
  • Medaljer til top 3
  • Inkl. leje af udstyr

21-40 personer

kr 429
  • El Mans 30 (Holdkørsel)
  • Snacks og chips i mellem heats
  • 1 stk. vand/sodavand under løbet
  • Medaljer til top 3
  • Inkl. leje af udstyr