GOKART PAKKER

Nedenfor kan du finde alle vores special syet gokart pakker, som passer til enhver sammenhæng. Vi har både faste pakker og sæson præget pakker.

Erhvervs Pakker

Nedenfor kan du finde alle vores special syet gokart pakker til virksomheder. Vi har sammensat pakkerne sådan at medarbejdere får den bedste oplevelse med masser af fart og adrenalin. Hvis I ikke kan finde en pakkeløsninger der passer til jeres arrangement, er I også meget velkomne til at kontakte os på mail el. telefon for at høre mere om mulighederne.

Alle vores pakker

Børnefødselsdag

Børnefødselsdag​

Skal dit barn fejre sin fødselsdag med fart og spænding.
Vores børnefødselsdagspakke inkluderer 20 minutters kørsel, som bliver fordelt på 2 heats, så man har mulighed for at få nogle tips i pausen samt sin sodavand, og blive bedre i sidste og afgørende heat.
Vores gokarts er elektriske; det betyder, at vi via en fjernbetjening har fuld kontrol over gokartens hastighed. Det giver en ekstra sikkerhed, da vi kan standse enkelte eller alle gokarts på banen, inden der sker uheld. Udover at standse gokarts, kan vi også starte dem i en lavere hastighed, så børnene kan blive tryg med gokarten vende sig til den hurtige acceleration og få den fantastisk oplevelse.
Samtidig er alle vores instruktører vant til at arbejde med børn og nybegyndere, så dit barn får en god start på en forhåbentlig lang kærlighedshistorie med motorsport.

Børn (og voksne) risikerer ikke at brænde sig på varme dele eller få fingre i klemme, da alle vores karts er pakket pænt ind i glasfiber og i øvrigt aldrig bliver varmere end håndlune. Desuden er luften ren og støjen lav pga. de elektriske karts. Man kører i eget tøj. Vi anbefaler t-shirt. 

BØRN SKAL MINIMUM VÆRE 10 ÅR OG MINIMUM VÆRE 130 CM HØJE FOR AT KØRE I VORES GOKARTS.
MAN SKAL VÆRE MINIMUM 8 DELTAGERE TIL AT KØBE DENNE PAKKE. HVIS MAN ER FÆRRE END 8 DELTAGERE SÅ KONTAKT OS. 

Til børn som ikke har prøvet gokart og er under 15 år gammel, så anbefaler vi 20 minutter. Hvis I ønsker at køre mere, så skriv det i kommentar-feltet eller over telefonen når du laver din booking. 

299kr

Min. 8 deltagere for at booke dette tilbud.

Power-man

Power-Man

Hvem skal have håneretten det næste lange stykke tid? Det finder I ud af bag rattet på vores lækre bane. Må den bedste mand vinde!

Det lugter lidt af Formel 1 weekend, når I skal igennem flere heats og hele 40 minutters kørsel. Det kræver både teknik og udholdenhed for at ende øverst på podiet i sidste heat. Udover 40 minutters effektiv kørsel er der inkluderet en vand eller sodavand samt medaljer til top 3.  

Alt sammen med i prisen på 499,-. 
Man skal være minimum 10 deltagere for at booke denne pakke. Hvis man er færre end dette, så kontakt os for info. 

499kr

Min. 10 deltagere for at booke dette tilbud.

Blå mandag

Blå mandag

Leder du eller dine klassekammerater efter en adrenalinfyldt Blå Mandag? Kom til Power Racing og få jer en fed oplevelse!

I får 2 x 10 minutters gokart med ræs på banen. Ind i mellem jeres heats vil vores instruktører give jer tips og tricks, så I kan forbedre jeres omgangstid.
Når I har kørt sidste omgang, venter der jer en sodavand, som I kan sunde jer på, ligesom vi byder jer på snacks undervejs.

Så hvem skal have håneretten i blandt klassekammeraterne? Det finder I ud af hos Power Racing! Må den bedste vinde!

Vi anbefaler at booke i god tid, da der er stor efterspørgsel på gokart-kørsel på skolernes blå mandag.

Vi gør opmærksom på, at de deltagende skal være minimum 10 år og minimum 130 cm. høje for at køre i vores gokarts.

349kr

Min. 8 deltagere for at booke dette tilbud.

Polterabend

Polterabend

ER GOMMEN/BRUDEN VILD MED RACE?

Start Polterabenden hos os!

Hos Power Racing Gokart Akademi kan vi tilbyde masser af race, godt humør og sund konkurrence. Kørslen vil blive delt op i flere heats, hvorefter gruppens hurtigste kører hyldes på podiet. Efter kørslen vil man kunne nyde en velfortjent øl eller sodavand.

Hvis man skal videre mod byen efterfølgende, ligger bus og tog inden for 10 minutters gang.

OBS. Minimumantallet for at kunne opnå denne pris er 8 personer. Kontakt os ved færre antal kørere for at få et tilbud.

429kr

Min. 8 deltagere for at booke dette tilbud.

Erhvervs Pakker

Fyraftensgokart

Fyraftensgokart

Når kontorstolen bliver skiftet ud med racersædet, er det på tide at vise, hvem der rigtig er chefen. Nu har I muligheden med en gang Fyraftensgokart.

Vi deler kørslen op i flere heats. I pausen kan man få tips og tricks, så man har mulighed for at forbedre ens evner på gokartbanen. 
Efter sidste heat så bliver vinderen hyldet på podiet, hvor der er medaljer til top 3. 

Under løbet sørger vi for en kildevand/sodavand samt medaljer til top 3, inden I er godt trætte kan køre forsigtigt hjemad.

Husk tilbuddet kun gælder mandag til torsdag.

Alt sammen for kun 399,- pr. person inkl. moms.
Prisen er betinget af, at I er minimum 8 deltagere. Ved et færre antal så kontakt os enten via telefon eller e-mail.

399kr

Min. 8 deltagere for at booke dette tilbud.

TEAM BUILDING

Team Building

Skal I rystet bedre sammen på arbejdspladsen?

Prøv vores Teambuilding pakke, hvor fart, samarbejde og sund konkurrence er i højsædet.

Teambuilding er pakken, hvor der er rig mulighed for både at samarbejde og konkurrere, mens man har det sjovt. I inddeles i små hold med 3 eller flere personer på hvert hold (afhængigt af deltagerantal).
Udover at køre så skal hvert hold selv stå for pit-stop, ladning samt strategiplanlægning.

Pakken inkluderer 30 minutters kørsel pr. person på holdet. (ekskl. opvarmning) Efter opdeling af hold vil der blive kørt en lille opvarmning, så alle på holdet er klar til racet, hvor det bedst samarbejdende hold, typisk kommer til at stå øverst på podiet med håneretten og flotte medaljer.

Der vil være mulighed for at tilkøbe sig leje af mødelokale med projekter og av-udstyr.
Kontakt os for mere information.

OBS: Minimumsantal for denne pakke er 21 personer!

449kr

Min. 21 deltagere for at booke dette tilbud.