GOKART PAKKER

Nedenfor kan du finde alle vores special syet gokart pakker, som passer til enhver sammenhæng. Vi har både faste pakker og sæson præget pakker.

Erhvervs Pakker

Nedenfor kan du finde alle vores special syet gokart pakker til virksomheder. Vi har sammensat pakkerne sådan at medarbejdere får den bedste oplevelse med masser af fart og adrenalin. Hvis I ikke kan finde en pakkeløsninger der passer til jeres arrangement, er I også meget velkomne til at kontakte os på mail el. telefon for at høre mere om mulighederne.

Alle vores pakker

Børnefødselsdag

Børnefødselsdag​

Vores gokarts er elektriske; det betyder, at vi via en fjernbetjening har fuld kontrol over gokartens hastighed. Det giver en ekstra sikkerhed, da vi kan standse enkelte eller alle karts på banen, inden der sker uheld. Samtidig er alle vores instruktører vant til at arbejde med børn og nybegyndere, så dit barn får en god start på en forhåbentlig lang kærlighedshistorie med motorsport.

Børn (og voksne) risikerer ikke at brænde sig på varme dele eller få fingre i klemme, da alle vores karts er pakket pænt ind i glasfiber og i øvrigt aldrig bliver varmere end håndlune. Desuden er luften ren og støjen lav pga. de elektriske karts.

Sidst men ikke mindst har vi muligheden for at sende dit barn på banen ved en lavere hastighed, mens resten af selskabet kører i normal fart. Når vores instruktører vurderer, at barnet er klar til mere fart, så kan vi løbende skrue op for hastigheden.

BØRN SKAL MINIMUM VÆRE 10 ÅR OG MINIMUM VÆRE 130 CM HØJE FOR AT KØRE I VORES GOKARTS.

Alle disse ting er med til at sikre, at Power Racing er den sikreste løsning for dine børn.

Vores professionelle instruktører kan hjælpe børn af alle aldre med at forbedre deres evner på banen. Flere har blandt andet gennemført DASUs karttræner-kursus.

299kr

Min. 8 deltagere for at booke dette tilbud.

Power-man

Power-Man

Hvem skal have håneretten det næste lange stykke tid? Det finder I ud af bag rattet på vores lækre bane. Må den bedste mand vinde!

Det lugter lidt af Formel 1 weekend, når I skal igennem træning, kvalifikation og et rigtig heat fordelt på 40 minutters køretid. Træning og kvalifikation foregår på tid, mens det afsluttede heat bliver afgjort på positioner. Det er altså ikke her, du skal lade dig overhale. Under løbet sørger vi for en kildevand/sodavand og medaljer til top 3.

Alt sammen med i prisen på 499,-. 

499kr

Min. 10 deltagere for at booke dette tilbud.

Blå mandag

Blå mandag

Leder du eller dine klassekammerater efter en adrenalinfyldt Blå Mandag? Kom til Power Racing og få jer en fed oplevelse!

I får 2 x 10 minutters gokart med ræs på banen. Ind i mellem jeres heats vil vores instruktører give jer tips og tricks, så I kan forbedre jeres omgangstid.
Når I har kørt sidste omgang, venter der jer en sodavand, som I kan sunde jer på, ligesom vi byder jer på snacks undervejs.

Så hvem skal have håneretten i blandt klassekammeraterne? Det finder I ud af hos Power Racing! Må den bedste vinde!

(Tilbuddet er gældende alle mandage i april, maj og juni.)

Vi anbefaler at booke i god tid, da der er stor efterspørgsel på gokart-kørsel på skolernes blå mandag.

Vi gør opmærksom på, at de deltagende skal være minimum 10 år og minimum 130 cm. høje for at køre i vores gokarts.

349kr

Min. 8 deltagere for at booke dette tilbud.

Polterabend

Polterabend

ER GOMMEN/BRUDEN VILD MED RACE?

Start Polterabenden hos os!

Hos Power Racing Gokart Akademi kan vi tilbyde masser af race, godt humør og sund konkurrence. Kørslen vil blive delt op i flere heats, hvorefter gruppens hurtigste kører hyldes på podiet. Efter kørslen vil man kunne nyde en velfortjent øl eller sodavand.

Hvis man skal videre mod byen efterfølgende, ligger bus og tog inden for 10 minutters gang.

OBS. Minimumantallet for at kunne opnå denne pris er 8 personer. Kontakt os ved færre antal kørere for at få et tilbud.

429kr

Min. 8 deltagere for at booke dette tilbud.

Erhvervs Pakker

FYRAFTENSGOKART

Fyraftensgokart

Når kontorstolen bliver skiftet ud med racersædet, er det på tide at vise, hvem der rigtig er chefen. Nu har I muligheden med en gang Fyraftensgokart.

Vi begynder med en træning og/eller kvalifikation, hvor I lærer gokarten og banen at kende. Træning og/eller kvalifikation foregår på tid. Til sidst liner vi et heat op til jer, hvor det gælder om ikke at blive overhalet. Ender du først her, vinder du det hele!

Under løbet sørger vi for en kildevand/sodavand samt medaljer til top 3, inden I er godt trætte kan køre forsigtigt hjemad.

Husk tilbuddet kun gælder mandag til torsdag.

Alt sammen for kun 399,- pr. person inkl. moms.

399kr

Min. 8 deltagere for at booke dette tilbud.

TEAM BUILDING

Team Building

Skal I rystet bedre sammen på arbejdspladsen?

Prøv vores Teambuilding pakke, hvor fart og sund konkurrence er i højsædet.

Teambuilding er pakken, hvor der er rig mulighed for både at samarbejde og konkurrere, mens man har det sjovt. I inddeles i små hold med 3 eller flere personer på hvert hold (afhængigt af deltagerantal), hvor man selv står for kørsel, pit-stop samt strategiplanlægning.

Pakken inkluderer 30 minutters kørsel pr. person. Efter opdeling af hold vil der blive kørt en lille opvarmning og derefter et langt race, hvor det bedst samarbejdende hold, kommer til at stå øverst på podiet med håneretten og flotte medaljer.

Der vil være mulighed for at tilkøbe sig leje af mødelokale med projekter og av-udstyr.
I kan også tilkøbe spisning til efter løbet. Vi tilbyder både sandwich, smørrebrød eller buffet.  

Kontakt os for mere information.

OBS: Minimumsantal for denne pakke er 21 personer!

529kr

Min. 21 deltagere for at booke dette tilbud.