Børnefødselsdage2018-02-26T14:47:54+01:00

Børnefødselsdag

Leder du efter en unik oplevelse i forbindelse med en børnefødselsdag eller har du børn der skal køre gokart for første gang? Så er Power Racing stedet for dig!

Vores gokarts er elektriske; det betyder, at vi via en fjernbetjening har fuld kontrol over gokartens hastighed. Det giver en ekstra sikkerhed, da vi kan standse enkelte eller alle karts på banen, inden der sker uheld. Samtidig er alle vores instruktører vant til at arbejde med børn og nybegyndere, så dit barn får en god start på en forhåbentlig lang kærlighedshistorie med motorsport.

Børn (og voksne) risikerer ikke at brænde sig på varme dele eller få fingre i klemme, da alle vores karts er pakket pænt ind i glasfiber og i øvrigt aldrig bliver varmere end håndlune. Desuden er luften ren og støjen lav pga. de elektriske karts.

Sidst men ikke mindst har vi muligheden for at sende dit barn på banen ved en lavere hastighed, mens resten af selskabet kører i normal fart. Når vores instruktører i samråd med forældrene vurderer, at barnet er klar til mere fart, så kan vi løbende skrue op for hastigheden.

BØRN SKAL MINIMUM VÆRE 10 ÅR OG MINIMUM VÆRE 130 CM HØJE FOR AT KØRE I VORES GOKARTS.

Alle disse ting er med til at sikre, at Power Racing er den sikreste løsning for dine børn.

Vores professionelle instruktører kan hjælpe børn af alle aldre med at forbedre deres evner på banen. Flere har blandt andet gennemført DASUs karttræner-kursus.

Pris

Børnefødselsdag 20 min kørsel pr person (inkl. 1 sodavand)

kr299
  • KLIK HER FOR AT BOOKE!