Kør nu! – til dig der vil ud og køre i dag2016-11-03T08:44:11+01:00

Hvis du vil ud og køre med det samme, kan du komme som drop-in! Du booker ikke via hjemmesiden men møder blot op inden for vores åbningstid, som du finder her nederst på forsiden. Vi har åbent alle ugens syv dage!

Hos Power Racing Gokart Akademi har vi fundet ud af, at så snart folk har prøvet vores elektriske gokarts og oplevet de lækre faciliteter på vores indendørsbane, er de solgt!

Vi inviterer dig til at køre mod dig selv/uret eller en ven og stiller selvfølgelig hjelm, hjelmhue og instruktion til rådighed. Er du god nok, kommer du på dagens, ugens eller måske endda månedens topti liste, som du kan se i vores reception.
Hvis du er ude efter en sjov og adrenalinfyldt oplevelse, som du aldrig glemmer så kontakt os allerede i dag.

Drop-in – kør 10 minutter

Kommer du uden at have booket først, kan du risikere at banen allerede er booket. Ring derfor inden du overvejer et drop-in, så vi er sikre på, at banen har et ledigt tidsrum. Ønsker du bare at snuse til motorsporten, eller skal du lige nå at sætte omgangsrekord i din frokostpause? Så er vores Drop-in tilbud skræddersyet til dig. Her får du muligheden for at bevise, hvad du duer til på 10 intense minutters kørsel, hvor vi bagefter analyserer, hvad du kan gøre bedre til dit næste besøg. Du er også velkommen til at udvide din kørsel med flere minutter, og du betaler selvfølgelig kun differencen op til den kørselspakke, du ønsker.

Advarsel! Stærkt vanedannende!

Grand Prix Køretid Pris pr. person (inkl. medlemsskab)*
Drop-in 10 minutter 195,-

Power Racing (28)

Sulten efter mere – kør 20 minutter!

Hos Power Racing Gokart Akademi har vi fundet ud af, at så snart folk har prøvet vores elektriske gokarts og oplevet de lækre faciliteter på vores indendørsbane, er de solgt! Derfor har vi også mere kørsel end blot 10 minutter. Her får du dobbelt op på tiden og kører 2 x 10 minutter. Du starter med den obligatoriske introduktion i alle vores kørselspakker, men i denne pakke får du en udvidet briefing i den indlagt pause. Her ser vi på, hvordan du kører banen og giver et fif eller to til, hvordan du kan finde de sekunder eller hundrededele af sekunder, du mangler for at kunne slå din egen eller dine medkøreres tid. 20 minutters kørsel er godt at starte med for yngre kørere eller kørere uden den store gokarterfaring.

Advarsel! Du bliver god bag et rat!

Grand Prix Køretid Pris pr. person (inkl. medlemsskab)*
GP20 20 minutter 300,-

Power Racing (23)

Den ultimative Formel 1 weekend – kør 40 minutter

Er du motorsportsfan, eller ønsker du at få større indsigt i hvordan en motorsports-weekend er bygget op, skal du vælge at køre 40 minutter. Vi indretter de 40 minutter som en autentisk Formel 1 weekend. Du starter med introduktion, hvorefter den står på 10 minutters fri træning. Efter denne session vil vores kvalificerede instruktører komme med konkrete forbedringsmuligheder for den enkelte kører. Herefter får du mulighed for at teste disse færdigheder i den 2. frie træning. Begge træningssessioner er på tid, og tiderne analyserer vi efter 2. træning for at se på, hvordan vi kan optimere din kørsel, inden det begynder at gælde for alvor. Efter to træninger med pause efter hver er der en kvalifikation i vente. Her er det vigtigt, at du får skabt dig noget plads på banen, for det er din tid i kvalifikationen, som bestemmer din startposition i selve løbet. Når de to træninger og kvalifikationen er overstået, har du kørt 30 af de 40 minutter. Du er på dette tidspunkt på dagen ved at have en god fornemmelse for karten og banen og er nu klar til at tæve hele feltet i det afsluttende 10 minutters race! Her starter du på langsidens grid, og vi starter løbet  på klassisk manér med at svinge Dannebrog. Herefter er der måske en tur på podiet i blitzlysets skær.

Advarsel! Håneret på spil!

Grand Prix Køretid Pris pr. person (inkl. medlemsskab)*
GP40 40 minutter 500,-

Power Racing (18)

Ved booking af under 10 karts forbeholder Power Racing Gokart Akademi sig retten til at indsætte flere karts i samme heat