Power Racing gokart akademi lukker

Kære alle fantastiske kunder og gæster,

Det er med stort vemod, at vi skal oplyse, at Power Racing Gokart Akademi lukker pr. 31/12 2023, da vores lejemål desværre ophører.

Vores lille virksomhed havde sin spæde start på Østerbro i 2009, og efter fire fantastiske år rykkede vi i 2013 til Herlev.
Her er det blevet til yderligere 10 skønne år. Alt i alt 14 år med en masse race og fartglade oplevelser.

Vi har gennem tiden afholdt en lang række forskellige arrangementer: Familiearrangementer, fødselsdage (for både store og små), Polterabend-arrangementer, Senior-arrangementer, Heldags-erhvervsarrangementer og meget mere.

I den sportslige afdeling har vi, gennem alle årene, haft forskellige Gokart-træningsklubber for både unge og voksne, ligesom vi også adskillige gange har afviklet DM i indendørs elektrisk gokart sammen med DASU og ASK.

Vi har dermed været med til at opfostre og udvikle danske motorsportstalenter, som den dag i dag, er at finde på den helt store, internationale motorsportsscene.

Uagtet om det har resulteret i en stor motorsportskarriere eller “blot” har været prikken over i’et på en god børnefødselsdag, har vi altid været stolte og beærede over, at vi har kunnet bidrage.

Derfor skal der lyde et KÆMPE TAK til alle de kunder og gæster, der har besøgt os gennem årene.
Vi håber, at vi har skabt minder hos jer, ligesom I alle har skabt en masse fantastiske minder hos os.

Der er fortsat enkelte ledige tider indtil da, så hvis du skal nå at have din allersidste oplevelse med elektriske gokarts hos os, kontakt os da på: info@power-racing.dk.