Om OS

Hos Power Racing Gokart Akademi er vi dedikerede fans af elektrisk gokart. Og med antallet af besøgende med vores lækre indendørs bane kunne det tyde på, at det er vores kunder også!

Elektriske gokarts har flere fordele frem for de benzindrevne inklusiv miljøvenlighed, fraværet af benzin-os og overlegen ydeevne, hvilket er grunden til, vi valgte dem, da vi blev grundlagt i 2009.

Vi ville kun bruge elektriske gokarts på vores bane. Med en motoreffekt på 22 hk, der giver langt mere bundtræk end sammenlignelige benzinmotorer, har vores gokarts fantastisk acceleration ud af svingene, og mens en benzinmotor godt kan sejtrække, så leverer vores el-motorer højeste omdrejninger med det samme.

Ideen med Power Racing Gokart Akademi er at tilbyde entusiaster såvel som nybegyndere en autentisk og ægte motorsportsoplevelse i sikre, komfortable og ikke mindst unikke omgivelser. Ved at stille urværkspræcise schweiziske el-karts og den bedste racer-asfalt i landet til rådighed har vi opbygget et image, der står for sjov og oplevelser. Alle kan komme her og opleve racerfornemmelsen – både private og virksomheder. Power Racing Gokart Akademi ønsker at være synonymt med gokarts, og vi synes, vi er godt på vej

Vi tilbyder den mest adrenalinfyldte oplevelse, du længe har haft! Power Racing er drevet af motorsportsentusiaster og har derfor DNA fra alle de største motorsportsarenaer i hele verden.

Vores instruktører

Vil du igang med motorsport? Så kom forbi Power Racing Gokart Akademi og få en snak med en af vores instruktører!

  Victoria

  Instruktør

   Carl Christian

   Instruktør

    Frederikke

    Instruktør

     August

     Instruktør

      Kristian

      Instruktør

       Nikolaj

       Instruktør

        Albert

        Instruktør

         Marcin

         Mekaniker

          Christoffer

          Race Club Instruktør

           Alexander

           Daglig leder

           Christoffer Nygaard

           Vi har været så heldige at få Christoffer Nygaard som fast instruktør.

           Nygaard er en af Danmarks mest erfarne Le Mans deltagere og er fast leder og instruktør af vores gokart-træningsklub, Race Club.

           Christoffer Nygaard er en dansk 35 årig racerkører, som i mere end 15 år har arbejdet for, at nå sin drøm om at komme til tops i den internationale motorsportverden.

           Christoffer Nygaard har bl.a. kørt GT Racing i en Aston Martin Vantage for Young Driver AMR.

           Nu arbejder han som testkører hos den svenske hypercar producent Koenigsegg.