Event hos Power Racing2016-11-03T08:44:11+01:00

Er du en af dem som er nysgerrig omkring, hvordan et event forløber hos Power Racing Gokart Akademi?

Her kan du finde en kort beskrivelse – men for den fulde oplevelse skal du komme forbi og mærke den ekstra service vi altid er garant- og kendte for!

Du vil altid som det første blive mødt af en af vores energiske instruktører, som foruden at byde velkommen også guider dig gennem registreringen. Ved indregistrering underskriver du vores ansvarsfraskrivelse elektronisk ved at indtaste navn, telefonnummer og e-mail. For at sikre vi kan finde sig i systemet tager vi også et billede af dig.

Når du er blevet registreret, får du udleveret dit medlemskort af instruktøren i receptionen. Herefter går turen mod sikkerhedsudstyret, hvor du skal finde en hjelm samt en hjelmhue. Hvis du gerne vil have det ekstra racerlook, kan du iklæde dig en kørerdragt, men denne er ikke obligatorisk.

Efter at have fundet dit sikkerhedsudstyr, er du nu klar til briefing. En instruktør vil stå klar og forklare dig om karts, banen og generelle regler for kørsel.

Du vil altid have minimum en pause under dit event til, hvor du kan få gode tips til forbedring af din kørsel.

Efter kørslen har du mulighed for at få taget gode billeder på vores racepodium.

Medlemskab

Alle hos Power Racing Gokart Akademi er dedikerede til gokartsporten, hvilket er grunden til, vi arbejder her. Som entusiaster er det vores mål at gøre det så tilgængeligt og godt som muligt! Netop fordi vi er entusiaster, så har vi et samarbejde med en rigtig motorsportsklub – nemlig Automobil Sports Klubben (ASK), hvor du automatisk bliver medlem, når du bliver oprettet hos Power Racing Gokart Akademi. Medlemskabet er inkluderet i vores priser og gælder et år fra oprettelsen. Hvis du kommer flere gange inden for et kalenderår kan du trække 50 kr. (medlemskabets værdi) fra vores priser. Efter et år vil du blive opkrævet et nyt gebyr på 50 kr., såfremt du ønsker at fortsætte din kørsel her.

ASK logo

Velkommen til event hos Power Racing Gokart Akademi!

Power Racing  (39)Power Racing  (37)Power Racing  (30)Power Racing  (26)