SELSKABSLOKALER & CATERING2016-11-17T14:57:07+01:00

 

Lej vores lokaler!

Skal jeres firma afholde møde, lave team building, eller skal I præsentere et nyt produkt for jeres kunder, så er Power Racing Gokart Akademi stedet for jer!

Vi har stor erfaring med at afholde store firma-events, og vi har kunder, der spænder fra de største danske virksomheder til små familieejede værksteder.

Hos Power Racing kan I for eksempel afholde et El Mans (min. 12 personer), hvor I bliver inddelt i hold. Her skal I lægge strategi, foretage pitstop og meget mere. Derefter kan I holde møde eller spise i vores flotte lokaler.

Vi ligger få minutter fra Herlev Station og er derfor nemme at komme til både med offentlig transport og i egen bil. Vi har blandt andet mere end 100 gratis p-pladser.

Power Racing Gokart Akademi er mere end bare motorsport. Vidste du f.eks., at du kan booke vores store konferencelokaler til dit næste møde eller jeres medarbejderdag? Med en beliggenhed tæt på motorvej og station er vores lokaler det ideelle sted for dig og din virksomhed! Se vores to forskellige muligheder herunder:

Receptionen/Foyeren (op til 40 personer)

Vores reception er indrettet med projektor og lydanlæg i lyse lokaler, der er smagfuldt indrettet med designerstole og rustikke borde. Lokalet er velegnet til foredrag og andre oplæg.
OBS! Ved leje af dette lokale kan der forekomme andre kunder i gennemgang eller ophold. Ønsker I et lokale med mere ro, henviser vi til loungen.

Pris: kr. 550 i timen inkl. moms

Loungen (op til 100 personer)

Loungen byder på store vinduespartier, designermøbler og et smartboard til fri afbenyttelse. Der er desuden adgang til balkonen, hvor I kan følge med i pitten og løbet.

Pris: kr. 950 i timen inkl. moms

 

 

Klik her

Ønsker du catering til dit event?

Vi tilbyder mad til både store og små events!
Klik her