fbpx

DASU Trophy ændrer turneringsform og bliver nu kørt over én enkelt afdeling, hvor deltagerne i den største elektriske gokartturnering i Danmark har mulighed for at vinde præmier for mere end 25.000 kr.

Det var oprindeligt planlagt, at DASU Trophy skulle foregå over tre afdelinger fordelt i januar, februar og marts, men for at imødekomme ønske fra flere deltagere reduceres antallet af turneringsweekender til et enkelt brag af en gokartweekend, hvor vinderne i de fire individuelle vægtkategorier foruden titlen som mester i elektrisk gokart også vinder gavekort til gokartkørsel hos Power Racing i Herlev samt VIP billetter til Copenhagen Historic Grand Prix i august.

 

Luk

Tilmelding til Klubmesterskab, sker i forbindelse med betaling for træning på dagen.

Du skal blot gøre personalet opmærksom på at du ønsker at deltage i klubmesterskabet ved betaling for almindelig træning.

GAVEKORT IDÉER:

Hvis du er i tvivl om hvilket beløb du skal købe et gavekort på, har vi nedenfor givet nogle idéer til hvilket beløb man skal vælge. Beløbene tager udgangspunkt i vores priser, sådan at man ikke ender op med et gavekort med et beløb tilbage der ikke kan benyttes til fulde.

1 pers:

20 minutter: 295 kr
30 minutter: 395 kr
40 minutter: 495 kr

2 pers:

20 minutter: 590 kr
30 minutter: 790 kr
40 minutter: 990 kr

 

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor hvilket beløb du ønsker at købe gavekortet på.

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.