Faq

  • Vores karts
  • Betaling og afbestilling
  • Krav og gode råd
  • Andet praktisk
  • Parkering og offentlig transport

Selve karten er næsten den samme. Power Racing bruger el-karts, da de accelererer hurtigere og blødere og giver en mere ens ydelse end benzinmotorer. Det gør også, at vores karts kører rimeligt ens i forhold til hinanden.

Desuden er el-karts mere støjsvagt, udleder ingen os og holder banen ren, da de ikke lækker benzin eller olie.

Nå ja så er de også meget sjovere at køre!

Vores karts kan yde op til 22 hestekræfter. 

Vores karts har en tophastighed på 65 km/t. De kunne i teorien godt køre hurtigere, men da vi kører indendørs, så er det begrænset med afkøringsmuligheder. Det er derfor et spørgsmål om sikkerhed, men det er den samme fart som andre indendørsbaner. Og bare rolig. Du sidder otte cm over jorden, så det føles rigeligt hurtigt.

Det kan du godt. Du kan dog ende med at betale et afbestillingsgebyr jf. vores handelsbetingelser, som du kan læse mere om her.

 

Betaling foregår på dagen. Du kan betale med kontanter, kreditkort eller Mobilepay. Virksomheder kan, efter aftale, betale på faktura. Dette koster 150 kr. i fakturagebyr.

Hvis du låner en hjelm af os, så skal du også have en hjelmhue på af hygiejniske årsager. På den måde deler du ikke noget med andre; og de deler ikke noget med dig. Har du din egen med, må du selvfølgelig gerne bruge den.
Som udgangspunkt ja. Så længe det er en rigtig styrthjelm og ikke en hjelm til cykel, ski eller klatring.
Ja alle skal have set vores introvideo en gang. Uanset om du er kongelig, Formel 1-kører eller bare hardcore gokartkører. Den tager kun fire minutter og sikrer, at alle har den samme information.
Er I 12 eller færre, så skal I bare være her fem minutter før. Er I flere end 12 så kom gerne 10-15 minutter før.

Da der er minimum 20 grader i hallen året rundt, anbefaler vi, at man kører i en t-shirt. Vi frabeder os dog flagrende tøj og høje hæle. Det er heller ikke tilladt at køre i åbne sko eller sandaler.

Nej du behøver ikke have dragt på. Vi har dragter, du kan låne, men der er rent og lunt, så vi anbefaler at lade være.

Gravide og personer med rygskader må ikke kører i vores gokarts af sikkerhedsmæssige årsager. Dette står også i ansvarsfraskrivelsen, som man underskriver inden kørsel. 

Ja det kan du sagtens. Det nemmeste er at tage dem på, når du har hjelmen på.

NEJ!!! Vi forbeholder os ret til at nægte kørsel, hvis du/I har drukket alkohol inden kørslen. Vi har nultolerance. Du er meget velkommen til at nyde en øl eller et glas vin efter kørslen.

Det er ret sikkert. Vi har banegodkendelse fra både Teknologisk Institut og politiet. Derudover har alle instruktører gennemført førstehjælpskursus.  Power Racing har samtidig den fordel, at vi har en fjernbetjening der kan styre alle gokarts på banen. På den måde kan vi både tilpasse farten og standse eventuelle ulykker, før de sker.

Ja det kan de godt. Vi kan med en fjernbetjening kontrollere farten både for enkelte og for alle karts. Det giver en bedre sikkerhed, da begyndere kan starte ud i en lavere fart, og vi kan standse alle, før der sker større uheld.

Vi har et alderskrav på 10 år, og samtidig skal du være over 130 cm høj og have lidt armkræfter. Det er nemlig de samme karts for både børn og voksne. Børn som er under 10 år, men er højere end 130 centimeter kan køre i vores Gokartskole, som kører 1. tirsdag i hver måned.

Ja det kan du nemt. Du kan læse mere om vores pakkeløsninger her.

Nej men børn kan sagtens køre i vores karts, hvis de er 10 år eller ældre og samtidigt er 130 cm eller højere og har lidt armkræfter. Vi har desuden indlægssæder, så de sidder bedre, og naturligvis vores fjernbetjening, så de kan begynde i en lavere og mere overskuelig fart. Så I forældre kan tage det helt roligt. De små er i gode hænder hos os.

Ja vi er både på Facebook, Youtube og Instagram. Kom endelig ind og besøg os.

Ja det kan du godt. Vores Race Club kører hver tirsdag. I lige uger for Let øvede og i ulige uger for de Øvede. Det foregår i tidrummene 16-18 og 18-20. Du kan læse mere om det her, hvor du også kan tilmelde dig.

Ja det kan du godt, hvis du har en e-mail koblet til din profil. Ellers spørg så skal vi nok hjælpe dig.

Selvfølgelig. Udover vores bane, så har vi også vores Lounge, der egner sig til møder, middage og foredrag. Du kan læse mere om dét her.

Det kan du sagtens. Vi skræddersyer gerne et arrangement hos os. Men så er det nok nemmere at du ringer til os på vores telefonnummer 20 33 77 22, eller sender os en mail på info@power-racing.dk.

Mandag:
12.00 – 20.00
Tirsdag:
15.00 – 20.00
Onsdag:
15.00 – 20.00
Torsdag:
15.00 – 20.00
Fredag:
12.00 – 20.00
Lørdag:
10.00 – 17.00
Søndag:
10.00 – 17.00
Eller efter aftale

Normalt har vi åbent alle helligdage undtagen mellem jul og nytår.

Det kan du sagtens. Både karts og vores hjelme har mounts til GoPro, som du er velkommen til at bruge. Du må også gerne tagge os i din video på Youtube eller lignende.

Nej det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer uden foregående tilladelse. Dog er et stykke frugt, energibar eller slik i orden.

Vores karts er godkendt op til 120 kg, men sæderne er kun 40 cm brede, så det sætter visse begrænsninger. Du er velkommen til lige at prøve at sidde i en, inden du betaler.

Vi kan have op til 12 på banen af gangen. Er I flere, så kører I i flere heats. Alternativt kunne I måske overveje et El Mans, hvor alle er involveret hele tiden.

Vi sørger for en temperatur på mindst 20 grader året rundt. Så du slipper for frosne fingre og tykke jakker. Du kan sagtens køre i t-shirt hos os – også om vinteren!

Det er ret nemt. Bus 145 standser lige uden for vores dør, mens 161 og 300S standser 300 meter væk. Desuden ligger Herlev station 900 meter væk. Det tager et lille kvarter at gå derfra.

Intet problem. Vi har masser af gratis p-pladser og ligger desuden tæt på motorvejen.

Luk

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.