Velkommen til Danmarks eneste elektriske gokartcenter!

Power Racing Gokart Akademi er det eneste sted i Danmark med elektriske gokarts. Vores indendørs bane er hypermoderne med en professionel anlagt bane, opvarmet (typisk 20 grader) og er belagt med rigtig asfalt, så det er ligesom at køre på en rigtig racerbane.
Banen er ca. 300 meter lang og byder på hurtige og udfordrende sving.
Vi kan have op til 12 karts på banen af gangen. Der er naturligvis også et super præcist tidstagnings system, som gør, at du kan se dine omgangstider ned til 1/1000 af et sekund.
Derudover har vi også en stor lounge og moderne mødelokaler, hvilket passer perfekt til både private arrangementer og forretningsmøder. – Se mere under “Selskabslokaler & Catering”.

Grøn energi forsyner vores bane

Vores energi kommer fra Norsk vandkraft, og derfor er du ikke kun “clean” under hele løbet; du kan også dyrke højintens motorsport med god samvittighed. Men det, som virkelig adskiller os fra andre steder, er vores højtydende, miljøvenlige og ikke-osende elektriske gokarts. Vi lever i en verden under forandring, og vi må indse, at vi alle må gøre vores del. Vores mål er at levere en autentisk, ægte motorsports-atmosfære, mens vi udleder så lidt CO2 som muligt. Med vores schweiziske el-karts kan vi gøre præcis dette. De er ikke kun mere miljøvenlige; de giver også overlegen ydeevne i forhold til deres benzin-konkurrenter. Vil du have action og hjulkontakt og blive den bedste racerkører, du kan, så skal du prøve de indendørs gokarts hos Power Racing Gokart Akademi!

Billeder fra omklædningen og vinderpodiet

Dragte? Behøver man slet ikke

Hos Power Racing Gokart Akademi kører vi på elektriske gokarts. Det betyder også, at vores gokarts slet ikke sviner, så der er intet behov for dragter under kørslen.

Lån vores udstyr gratis

Hos Power Racing Gokart Akademi behøver du ikke medbringe noget som helst, når du skal ud og køre. Vi har nemlig det hele man skal bruge, lige fra hjelmhuer og hjelme til dragter.

Vinderpodium

Skal du eller dine venner hyldes efter et veloverstået løb? Så har vi hos Power Racing Gokart Akademi også vores helt eget vinderpodium.

Gratis lån af aflåste skabe

Hos Power Racing Gokart Akademi har vi skabe til fri benyttelse, så du ikke behøver at køre med din taske, nøgler, pung eller telefon. 

Luk

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.