Vil du gå til gokart?

Træne med ligesindede hvor du både lærer og har det sjovt? Race Club – Power Racings Race Klub er svaret! Gokart for børn og voksne!

Vores egen gokartklub hedder “Race Club”. Det er en klub i og med, vi har faste træningsdage, og du bliver altid bedre gang for gang. Når det er sagt, så er der ingen binding eller abonnement – du møder op, når du kan og har lyst! Race Club er for alle niveauer, og vi tager hånd om den enkelte.

Race Club kører hver tirsdag i to hold. Første hold kører fra kl. 16-18 og næste hold fra kl. 18-20, hvor du får 30 minutters effektiv kørsel under kyndig overvågning af vores dygtige instruktører, som giver instruktion og feedback undervejs. Det er for dig, der gerne vil være en bedre gokartkører.

I lige uger er det for begyndere og let-øvede, mens det i ulige uger er for de mere erfarne. For at køre med de erfarne kræver det, at du dels er hurtig, men også at du kan køre fornuftigt med andre. Er du i tvivl, så hør en instruktør ad om mulighederne.

På den måde får alle mest ud af det. Er du i tvivl så kontakt os endelig!

Race Club er ikke ideelt, hvis det er allerførste gang, du sidder i en gokart. Optimalt har du kørt en gang eller to hos os, inden du melder dig til Race Club; på den måde får du mest ud af det.

OBS: Du skal møde hos Power Racing, så du er klar til at køre kl. 16.00 eller 18.00, da vi starter præcist. Kommer du for sent, kan vi ikke garantere plads, eller at du kan køre alle heats.

Tilmelding til Race Club

250kr

pr. træningsaften (ekskl. licens)

250kr

pr. træningsaften (ekskl. licens)

Professionel Instruktør

Fast instruktør på Race Club er Le Mans-kører Christoffer Nygaard. Den 33-årige racerkører begyndte selv sin racerkarriere i gokartsporten, og han ser frem til at give såvel kunder som unge talenter gode råd og brugbare fif uanset hvilket ambitionsniveau, de har under speederfoden. Har du lyst til at vide mere om Christoffer eller følge hans karriere, kan du gøre det via hans fanside Christoffer Nygaard på Facebook.

Alle kørere er velkomne. Eneste krav er, at du er minimum 130 cm høj og fyldt 10 år. 

Betaling er pr. træningsaften. Du tilmelder dig derfor bare de gange, du har mulighed for at deltage. 

Billeder fra Race Club

Træningsøvelser

Ved hver træning bliver der lavet forskellige øvelser, som gør, at du i sidste ende vil blive en hurtigere gokartkører.

Altid plads til forbedring

Om du har kørt gokart et par gange, eller om du har gjort det i flere år, så er vi sikker på, at vi kan give dig nogle tips til at forbedre din tid eller køreteknik.

Masser af udfordring

Ved Race Club kører vi både med og mod uret, så der rig mulighed for at blive udfordret ved forskellige slags sving.

Klubmesterskab

En gang om året afholder vi et Klubmesterskab, hvor der bliver kørt forskellige afdelinger med hver sin udfordring. Udover at stå øverst på podiet, så er der også fede præmier.

Luk

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.