GÅ TIL GOKART2019-01-15T16:57:51+01:00

Vil du gå til gokart?

Træne med ligesindede hvor du både lærer og har det sjovt? Race Club – Power Racings Klub er svaret! Gokart for børn og voksne!

Vores egen gokartklub hedder “Race Club”. Det er en klub i og med, vi har faste træningsdage, og du bliver altid bedre gang for gang. Når det er sagt, så er der ingen binding eller abonnement – du møder op, når du kan og har lyst! Race Club er for alle niveauer, og vi tager hånd om den enkelte.

Race Club kører hver tirsdag i to hold. Første hold kører fra kl. 16-18 og næste hold fra kl. 18-20, hvor du får 30 minutters effektiv kørsel under kyndig overvågning af vores dygtige instruktører, som giver instruktion og feedback undervejs. Det er for dig, der gerne vil være en bedre gokartkører.

I lige uger er det for uøvede og begyndere, mens det i ulige uger er for de mere erfarne. For at køre med de erfarne kræver det, at du dels er hurtig, men også at du kan køre fornuftigt med andre. Er du i tvivl så hør en instruktør.
På den måde får alle mest ud af det. Er du i tvivl så kontakt os endelig!

Race Club er ikke ideelt, hvis det er allerførste gang, du sidder i en gokart. Optimalt har du kørt en gang eller to hos os eller et andet sted, inden du melder dig til Race Club; på den måde får du mest ud af det.

OBS: Du skal møde hos Power Racing, så du er klar til at køre kl. 16.00 eller 18.00, da vi starter præcist. Kommer du for sent, kan vi ikke garantere plads, eller at du kan køre alle heats.

Fast instruktør på Race Club er Le Mans-kører Christoffer Nygaard. Den 32-årige racerkører begyndte selv sin racerkarriere i gokartsporten, og ser frem til at give såvel kunder som unge talenter gode råd og brugbare fif uanset hvilket ambitionsniveau, de har under speederfoden. Har du lyst til at vide mere om Christoffer eller følge hans karriere, kan du gøre det via hans fanside Christoffer Nygaard på Facebook.

Gokartkørsel er vokset inden for de sidste par år, og vi mener selv, vi kan tage en del af æren for dette. Power Racing Gokart Akademi var de første og hidtil eneste, der tilbyder elektriske gokarts i Danmark. Alle hos Power Racing Gokart Akademi er dedikerede til gokartsporten, hvilket er grunden til, vi arbejder her. Som entusiaster er det vores mål at gøre det så tilgængeligt og godt som muligt!

Selvom vi kalder det træning, så er det med tyk streg under kørsel og sjov. Du er her for at blive bedre men også for at møde andre ligesindede.

Vi stræber mod at give alle kørere præcis, hvad de har brug for – fra avancerede elektriske gokarts til detaljeret statistik – og vi er sikre på, du vil bemærke forskellen på os og vores konkurrenter. Kom ind og kør hos Power Racing Gokart Akademi og oplev det på egen krop.

Alle kørere er velkomne. Eneste krav er, at du er minimum 10 år og minimum er 130 cm høj.

Betaling er pr. træningsaften. Du møder derfor bare op de gange, du har mulighed for at deltage.

En træningsaften koster kr. 250 (ekskl. licens)

Alle klubmedlemmer skal have licens hos Power Racing Gokart Akademi, hvilket koster kr. 50 i årligt gebyr.

Kunne du tænke dig at deltage i Race Club Klubmesterskab, sommerhalvåret 2018??? Læs mere om konkurrencen her!

TILMELDING TIL RACE CLUB

Klik HER for at tilmelde dig Race Club nu på tirsdag – FRA KL. 16.00-18.00

Klik HER for at tilmelde dig Race Club nu på tirsdag – FRA KL. 18.00-20.00

Billeder fra Race Club

Race Club