fbpx

Nu det (hjul) igen, og nu det (h)jul igen…

Kom forbi og oplev vores bane på denne herlige tid på året. Vi har pyntede træer, kolde julebryg til efter kørsel og Danmarks mest energiske instruktører som vil tage imod jer!

De lange lyse dage er slut for længst, men vi har den flotteste oplyste indendørs gokartbane som kun venter på dig! Kom ind i varmen, spænd hjelmen og få den mest autentiske raceroplevelse man overhovedet kan få på en indendørs gokartbane.

Vi lukker ned for året 2015 21. december, så book din tid med det samme for en hyggelig december-oplevelse i (h)julede omgivelser.

Luk

Tilmelding til Klubmesterskab, sker i forbindelse med betaling for træning på dagen.

Du skal blot gøre personalet opmærksom på at du ønsker at deltage i klubmesterskabet ved betaling for almindelig træning.

GAVEKORT IDÉER:

Hvis du er i tvivl om hvilket beløb du skal købe et gavekort på, har vi nedenfor givet nogle idéer til hvilket beløb man skal vælge. Beløbene tager udgangspunkt i vores priser, sådan at man ikke ender op med et gavekort med et beløb tilbage der ikke kan benyttes til fulde.

1 pers:

20 minutter: 295 kr
30 minutter: 395 kr
40 minutter: 495 kr

2 pers:

20 minutter: 590 kr
30 minutter: 790 kr
40 minutter: 990 kr

 

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor hvilket beløb du ønsker at købe gavekortet på.

GRAND PRIX 20

Personer som aldrig har prøvet at køre gokart samt børn som er under 14 år gammel.

GRAND PRIX 30

Personer som har prøvet at køre gokart samt er minimum 14 år gammel.

GRAND PRIX 40

Personer som er vant til at køre gokart samt er minimum 16 år gammel.

Dette er blot en anbefaling baseret på vores oplevelser, som kan anvendes hvis du ikke ved hvor meget I gerne vil køre.