Hvis du trænger til at komme væk fra påskefrokosterne, eller har behov for et pusterum, hvor du og vennerne kan komme ud og mærke et adrenalinsus, inden familien igen kræver jeres tilstedeværelse, har vi et forslag.

 I får 2 x 10 minutters gokart med ræs på banen. Ind i mellem jeres heat vil vores instruktører give jer tips og tricks, så I kan forbedre jeres omgangstid. Når I har kørt sidste omgang, venter der jer en kildevand eller sodavand. 

Power Racing Gokart Akademi i Herlev holder nemlig åbent alle påskedagene.

Mandag til fredag: 11:00 til 20:00

Lørdag og søndag: 10:00 til 17:00

 

Da vi i ferieperioder oplever stor efterspørgsel, anbefaler vi alle at foretage en booking her på vores hjemmeside for at være sikker på at få plads!

Påskeferie gokart

Kr. 299

20 min. køretid

1 vand/sodavand efter løbet

inkl. leje af udstyr